loading

MarketingprofilJANE MARK

Struktureret & Kreativ Koordinator

Download Resume

Profil

Struktureret marketing profil I stærk koordinator med et kreativ mindset

 

Erfaren og ambitiøs marketingkoordinator, der trives med kontinuerligt at udvikle og forbedre - både personligt og resultatmæssigt.

Med udgangspunkt i min uddannelsesmæssige baggrund, arbejder jeg pragmatisk, struktureret og løsningsorienteret - mens min kreativitet gør mig i stand til at tænke udenfor traditionelle begrænsninger og nå mine mål, trods eventuelle udfordringer.

Navn : Jane Mark
Adresse : 8464 Galten
Email : janemarkn@gmail.com
Phone : 5194 6960
Jane Mark

Experience

Marketingkoordinator @Skovby Møbelfabrik

Februar 2021

Marketingkoordinator (Barselsvikar) @Mita-Teknik

April 2020-Februar 2021

Freelancer@byjanemark (Hong Kong)

April 2015 - 2018

Graphic Design & Strategic Marketing // Udvalgte projekter:
Jane Mark

-Projektansat som Marketing Manager // @Ming Fat House // PR events, optimering af visual identity, marketing aktiviteter online og offline, print og web 

-Website og branding // @Shun Shing Group International

-Event idegenerering, koordinering og udførelse af “VC 2016” for 300 expats i Hong Kong

Creative Merchandiser @ Uldahl Ltd, Hong Kong

Maj 2014 - Marts 2015

Optimering af visual identity og rød tråd i brandet - fra design til salg. Planlægning af online marketing aktiviteter og events samt udvikling af nye koncepter og kollektioner, strukturere daglige processer og database. Koordinere med leverandører i HK og Kina, samt interne forbindelser i Danmark.

RESULTATER: Øget opmærksomhed og brand loyalty, bedre kommunikation på tværs af landegrænser

Merchandiser @A-tex Asia Ltd, Hong Kong

September 2013 - April 2014

Produktudvikling af vindue og in-store materialer til kampagner i internationale butikker. Forhandling, indkøb og QC med leverandører, for at opnå bedst mulighed kvalitet og pris. samt Proaktivt opsøge nye marketingkoncepter til at øge kunders omsætning.

RESULTATER: Skabte tættere relationer til kunden i Danmark og derved bedre forståelse af behov. Agere bindeled og forbedre forholdet mellem Danmark og Hong Kong

Marketingkoordinator@name it, BESTSELLER A/S, Brande

Oktober 2011 - Januar 2013

Ansvarlig for retail kampagner, herunder projektstyring fra ide til implementering og budget. Koordinere på tværs af afdelinger for at optimere kampagner og aktiviteter på alle platforme. Etablere og vedligeholde relationer til eksterne partnere fra PR, leverandører og kunder ved at koordinere event, aktiviteter og internationale møder. Sikre innovative og effektive kampagner ved kontinuerlig research, feedback og dataanalyse.

RESULTATER: Udvikling af interne guidelines for implementering af kampagner, herigennem øget effektivitet. Agere bindeled for projektgrupper på tværs af afdelinger for at højne den interne synergi.

Daglig leder / Marketingkoordinator@Rønsbøl Skin Care

December 2011 - September 2011

Daglig ledelse inklusiv medarbejderansvar samt ansvarlig for B2B og B2C marketing - fra ide til udførelse og opfølgning. Udvikle og vedligeholde en stærk identitet på alle kanaler, online og print. Koordinering af events, aktiviteter og messer samt alt online marketing, derudover etablere langsigtede relationer med PR og influenter, B2B kunder og leverandører.

RESULTATER: Større presseomtale og joint marketing med high-end brands og magasiner
Øget opmærksomhed og kundeloyalitet gennem effektive marketing aktiviteter og events. Redesign af marketing til “life-style” branding og derved en øget opfattet værdi hos kunderne

Uddannelse

HD A - Marketing Management | Aarhus Universitet

2010-2012

Graduate Diploma in Marketing Management |  B2C, B2B, Markedskommunikation, produkt innovation, distribution, prisstrategi, marketing strategi

Markedsføringsøkonom | Aarhus Købmandsskole

2004-2006

Speciale i Markedskommunikation og Salg/e-handel

Kurser

Kinesisk (Mandarin) | Private lektioner

2013-2015

Privat undervisning i Kinesisk tale, læsning samt  skrivning (både tegn (characters) og pinyin).

| HSK level 1-3 skriftlige eksamener bestået | 

Magento Commerce | Pointe (E-commerce)

2010

Intensivt kursus i Magento

DTP PROF | Jensen Kurser

2007-2008

Udvidet kursus i Adobe Creative Suite med fokus på InDesign, Photoshop, Illustrator

WEB, DTP, GraphicFuturecom

2006

Basis kursus i Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, Dreamweaver

Enkeltfag |Aarhus Erhvervsakadami

2007-2009

Statestik / Driftsøkonomi / Matematik

Charlotte Ammentorp
Marketing Manager @ name it, Bestseller
Jeg har lært Jane at kende som en meget dygtig, omhyggelig og struktureret person. Jane har været ambitiøs i forhold til hendes arbejdsopgaver, som hun har løftet med stort overblik og omhu. Jane har ligeledes været meget fleksibel og hun har derfor altid været behjælpelig i pressede perioder og altid nået i mål med hendes opgaver. Jeg har været utrolig glade for at have Jane i NAME IT marketing. Hun har varetaget alle hendes opgaver med en professionalisme, som er udover det sædvanelige. Hun har en pragmatisk tilgang til opgaverne og har skabt nogle fantastiske resultater for NAME IT, i forhold til Shop expression til vores butikker, samt de relationer hun har skabt til både partnere og leverandører på vores markeder. Hun er hurtig til at få overblik, god til at prioritere og strukturere de mange opgaver der er blevet stillet hende.